Leqephe00

Phapang ke efe pakeng tsa lijo tse tloaelehileng tsa katse ea makotikoti le lijo tse bobebe tse ka makotikoting?

1. Li-snacks tse entsoeng ka makotikoting ke eng?

Li-snack tse entsoeng ka makotikoting ke seneke seo likatse li atisang ho li ja.Boleng ba phepo ea eona ha bo phahame, empa tatso ea eona e ntle haholo.Likatse tse fokolang li ke ke tsa rata ho ja li-snacks tse entsoeng ka makotikoti.

Ha ho kgothaletswe hore hangata o fepe likatse tsa hau lijo-thollo tse entsoeng ka makotikoting, hobane ho tla ba le li-additives tse eketsehileng ka li-snacks tse entsoeng ka makotikoting, 'me makotikoti a mang a li-snacks a tla boela a eketse lintho tse khahlang.

Likatse tse jang li-snacks tse entsoeng ka makotikoting nako e telele li tla ba le mokhoa o mobe oa ho ja lijo tse monate.Haeba likatse li atisa ho ja li-snacks tse entsoeng ka makotikoting, katse e tla ja lijo tsa katse ka mokhoa o sa tloaelehang, e leng se tla lebisa ho haelloa ke phepo e nepahetseng le likatse tse sa pheleng.

'Me likatse tse atisang ho ja li-snacks tse entsoeng ka makotikoting li boetse li atisa ho ba le matšoao a ho halefa, kahoo li-snack tse entsoeng ka makotikoting li ka feptjoa feela ho likatse ka linako tse ling e le seneke.

2. Na ho molemo ho ja lijo tse tloaelehileng tsa katse kapa li-snacks tse entsoeng ka makotikoting?

Na lijo tse tloaelehileng tse ka makotikoting li molemo kapa lijo tse bobebe tse ka makotikoting?Ha u khetha lijo tsena tse peli tse entsoeng ka makotikoting, u lokela ho etsa qeto ho latela boemo ba 'mele oa katse.

Ka mohlala, hangata likatse li ja ka mokhoa o tloaelehileng 'me ha li na mokhoa o mobe oa ho ja lijo tse khethileng.Joale u ka fa likatse tsa hau lijo tse bobebe tsa katse tse ka makotikoting ho ntlafatsa lijo, empa u se ke ua ja haholo.Mabapi le palo ea ho fepa, nakong ea ho hōlisa likatse tsa liphoofolo tse ruuoang lapeng, kharafu mantle U ka ja lijo tse entsoeng ka makotikoting bakeng sa katse ea hau hang ka mor'a libeke tse 1-2.U ka kopanya lijo tse entsoeng ka makotikoti lijong tsa katse nako le nako, 'me katse e je hammoho le lijo tsa katse.(Likatsana tse sa tsoa tsoaloa (likhoeli tse 1-2) ha li khone ho ja lijo tse entsoeng ka makotikoting!)

Empa haeba katse e na le takatso e mpe ea lijo 'me hangata e sa rate ho ja, joale katse e khothalletsa hore u khethe lijo tse tloaelehileng tsa katse ea makotikoting bakeng sa katse ea hau, hobane phepo e nepahetseng ea lijo tsa katse ke e pharaletseng haholoanyane, e leng molemo haholo bakeng sa ba. likatse tse sa rateng dijo tsa katse.molemo.

Qetello: Lijo tsa katse tse entsoeng ka makotikoting li loketse likatse tse sa rateng ho ja.Likatse tse sa rateng ho ja li ka fumana limatlafatsi tse lekaneng ka lijo tse tloaelehileng tsa likatse tse entsoeng ka makotikoting, athe li-snacks tse entsoeng ka makotikoting li loketse likatse tse nang le takatso e ntle ea lijo.Mosebetsi oa eona ke ho ntlafatsa lijo.


Nako ea poso: Jan-07-2022